Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-197
Jag tycker man springer på mönster designade av Hanna Werning titt som tätt nuförtiden. Hon syns verkligen överallt känns det som. Men inte mig emot… jag gillar många av hennes mönster och framförallt färgkombinationerna. Och ni som har gott minne kanske kommer ihåg att jag valde en tapet av Hanna till fondväggen i vårt sovrum. Nu tänkte jag visa er Hanna Wernings senaste tapetmönster, Planta Sexualis. Inte riktigt min favorit, men kanske faller detta mönster någon av er i smaken. Denna tapet är gjord speciellt med tanke på utställningen "Blomsterspråk" som hölls på Nationalmuseum 22 februari till 27 maj 2007. Till viss del var utställningens syfte att uppmärksamma 300-årsjubileet av Carl von Linnés födelse. Tapeten tillverkas av Boråstapeter och kommer att kunna köpas från och med slutet av augusti. Här kan ni läsa mer om tanken bakom mönstret.
Jag bläddrade i tapetkartan som denna tapet finns med i redan i mitten av april, men har inte vågat visa några mönster med risk att "hamna i knipa". Kan ju hända att man avslöjar nåt som inte ska avslöjas ännu… vem vet!? Men nu vågade jag mig på ett smakprov eftersom Hanna själv har med den på sin webbsida byhanna.com. Men jag kan i alla fall säga som så att det finns väldigt många spännande och annorlunda mönster i den nya kollektionen från Boråstapeter. Och med tanke på den marknadsföring som är planerad gällande denna tapetkollektion så lär ni inte missa den.

Skärmdump från byhanna.com
Collage: Privat

Total
0
Shares
9 comments
 1. Så utan att säga för mycket…..om man gillar Hannas tidigare tapetkollektion och nu är i färd med att tapetsera om ett helt hus…..kan det vara läge att invänta den nya kollektionen (när släpps den?) för att undvika hastiga omtapetseringar i brådrasket och ilsken make?
  ; )

 2. lisa: Den blir ju lite extra intressant när man vet vad mönstret ska föreställa. :-)
  tilda: Håller med!
  milly: Det är väl så med många tapeter, man tycker om dom men skulle inte sätta upp dom där hemma. Men det är väl det som är lite av tjusningen med att bläddra i tapetkartor. Man ser så mycket inspirerande, både när det gäller mönster och färgkombinationer. Sånt som man sen kan använda som inspirationskälla. Ha det bra! Kram kram
  jezzz: I den nya tapetkollektionen är inte alla mönster designade av Hanna Werning. Tror det var två eller tre stycken. Men gillar du tapeter med en tanke bakom och udda och kanske lite “provocerande” mönster så ska du defintivt vänta. Kollektionen släpps 15 augusti om jag inte minns helt fel. Så… hoppas att jag inte avslöjat för mycket nu. :-)

 3. art[e]fact: Ja det gör hon verkligen. :-)
  Frida: Ja, även där finns hon med :-) Jag har själv inte inhandlat några av dessa. Har inte stött på dom i verkligheten någonstans, men det jag sett på nätet verkar lovande. :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.