Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-194
Färgaffären jag jobbar i är återförsäljare av tapeter från Designers Guild. Härligt färgsprakande är väl det minsta man kan säga om Tricia Guilds textilier och tapeter! Att ha möjlighet att beskåda tapeterna på bobiner (rullarna som tapetproverna är upprullade på) gör att man får en betydligt bättre uppfattning av hur tapeten ser ut när den kommer upp på väggen. I dagarna fick vi flera nya tapetavsnitt att göra bobiner av. Däribland några rosa… Starka kulörer är väl det minsta man kan säga. Men vilken energikick!

Foto: Privat

Total
0
Shares
15 comments
 1. Wow vilka läckra tapeter och vilken färgklick de måste bli på EN vägg kanske…annars kan det nog bli lite för mycket av det goda…hihi !
  KRAM EVA

 2. Jag gillar Designers Guilds tyger! och tapeter!
  i alla fall att titta på och njuta av. vad man väljer i sitt eget hem är kanske en annan sak ibland.

 3. Scaniatjejen: Det är en av fördelarna… att man alltid får se alla nyheter, och oftast långt före de kommer ut i handeln.
  EVA: Ja, ett helt rum blir nog jobbigt. Lite lagom är nog bäst. Men en färgklick skadar aldrig. Eller hur?! ;-) Kram kram
  sannaslillavrå: Läckert… håller med dig. Kram kram
  Johanna: Ja hon gör mycket fint. Jag kanske inte alltid är så förtjust i hennes mönster, men färgerna däremot… wow!
  tina: Ja det är superkul med alla nyheter. Men också enormt jobbigt för man vill ju göra om hemma hela tiden. Och dessutom hinner man ju nästan tröttna på tapeterna innan de ens kommit upp på väggen eftersom man bläddrat i kartorna så många gånger. Men jag brukar försöka gå på första känslan. Gillade jag tapeten första gången jag såg den… go for it! Kram kram på dig!!!
  Junitjej: Jajamänsan!
  Vicke: Ja, jobbet är verkligen en energikick. Alltid lika roligt att åka dit!
  kix: Hon kan verkligen det där med färger och färgkombinationer. Jag är inte alltid så förtjust i hennes mönster, men färgerna är oslagbara. Jag gillar!
  Sara: Jag kan inte annat än hålla med.
  Lina: Urfina!
  Mariakoden: Gillar!!! Kram på dig med du!
  Nilla: Precis som du säger, det finns mycket att titta på och njuta av, men vad man sen väljer är ju nåt helt annat.
  Hemmarikets Charlotte: Åh, jag skulle också velat lyssna på henne. Måste varit intressant att höra hur hon arbetar. Superkul!

 4. ooh.. denna typ vill jag ha i mitt sovrum på min fondvägg jag tänkt mig… vad heter den? var kan jag få tag i den :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.