Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-227
Finns det något mer irriterande än när man knappt tar sig in i färgburkarna?! Knappast… De få gånger jag inte haft min burköppnare i närheten har jag fått slita med skruvmejsel och tång för att få upp locket. Värst är när burken varit öppnad och stängd några gånger. Dessutom innebär denna misshandel av locket att det inte sluter tätt och färgen torkar. Nä tacka vet jag burköppnare!!! Nästa gång du köper färg så fråga efter en burköppnare om du inte redan har en. De är verkligen superbra att ha!

Foto: Privat

Total
0
Shares
10 comments
  1. I know! Våran går varm. Men den är alltid borta! Min man säger: “sen lägger vi den i detta fack i verktygslådan”. Men sen lägger han den i sina byxor. Jag själv lägger den alltid på rätt plats, jadå. Alltid…. eller….

  2. jag fick en sån där på färghandeln, de tyckte att jag behövde en efter allt färgköpande när vi flyttade in i detta hus!

  3. Visste faktiskt inte det fanns speciella öppnare till färgburkar så efter ditt inlägg så köpte vi en och den är super bra!!!! Innan har vi kämpat med skruvmejslar och svurit både en och två gånger! Så TACK för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.