Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-207
Till hösten är det tänkt att storebrors rum ska fixas iordning. Men först ska vardagsrummet bli klart. Nåja… Sonens önskemål är svart, vitt och döskallar. Svart och vitt kan jag gå med på… men en stor döskalle på väggen… nja, det vet jag inte riktigt. Så jag håller sakta men säkert på att bearbeta sonen och försöka få in honom på ett robot-tema. Får man göra så mot sina barn?! ;-) För några veckor sedan, när vi var i Helsingör inhandlade jag några affischer som kommer att passa finfint. Och när jag i söndags på loppisen sprang på den här lilla roboten, ca 10 cm hög för endast 5 kronor så slog jag till. Ytterligare ett bidrag till sonens "robot-rum". Ska nog försöka knåpa ihop ett inspirationscollage inför "omgörningen". Ja, så får det bli!

Foto: Privat

Total
0
Shares
13 comments
 1. Den är verkligen fin!! Har du sett Robotar?? En riktigt bra barnfilm och många figurer som är med i filmen är det utförsäljning på så passa på nu till temat! :) Vi ses i mörrn. Kramis

 2. Åhhh…vilken fin robot. Den skulle JAG med vilja ha! Har du sett robotsparbössan som jag har på Rumba? Den är också fin…

 3. Klart man får göra så!! jAG SAMLAR ÅXÅ ROBOTAR TILL SONEN MEN SÄG DET INTE TILL PITEBORNA SOM LÄSER DIN BLOGG….HAHA….oJ.glömde caps lock…Ursäkta…Måste lägga barnen som e uppe än….*skäms* kram!!

 4. Vilken fin robot! Verkligen ett fynd måste jag säga! Jag har gjort detsamma med min son…. han ville ha svart – det blev rött och vitt;-) Robot-tema har vi oxå fört in lite med robotkrok och robotmönstrat papper som skall klä en pärm eller låda såsmånongom.

 5. Åh, vilken söt robot! Vilket kap! :) Är helt inne på ditt spår… helt klart robotar framför döskallar. Lycka till med övertygningsuppdraget! :)

 6. Stilly: Jajamänsan, Robotar har vi tittat på här hemma ett flertal gånger. En riktigt bra film!
  Jessica: Nej jag hade missat att du hade den sparbössan. Har ju redan beställt just den från Russinet och idag damp den ner i postlådan. :-)
  Anki på Sytt: Nä, det kan väl aldrig vara fel att vägleda sina barn. De kan behöva hjälp ibland att fatta de “rätta” besluten. :-D
  Vicke: Jag föll direkt. Ingen tvekan att roboten skulle med hem. :-)
  Mariakoden: Jag förstod allt att det var du… *skrattar* Kram på dej!
  Pethra på inredningsbloggen: Ja, det kan väl aldrig vara fel att försöka styra barnen lite, även när det gäller en sån sak som inredning. :-) Både barn och föräldrar ska ju bli nöjda. :-)
  Lotten: Jo, jag känner att jag kan gå med på vissa önskemål, såsom färgerna. Men en massa döskallar, nä där går gränsen. Blev sonen din nöjd då? Trots att du inte gjorde som han önskade. :-)
  TiniTott: Det kan nog bli bra. Jag håller på och klurar vad jag ska hitta på för nåt. Roligt, roligt!
  timon: Tack för lyckönskandet! Övertalningsuppdraget verkar gå vägen. Jag har gjort vissa inköp som han har svårt att stå emot, så det blir nog bra i slutändan. Och som du säger, robotar kan ju vara sååå söta även om de i sonens tycke ser tuffa och lite farliga ut. Passar precis en snart 5-åring och en mamma som inte vill ha ett fööör tufft rum till en sån här liten kille.
  anna.a: Ja, det ska bli riktigt roligt att fixa hans rum. Håller på att planera för fulolt, men genomförandet dröjer till hösten. Måste fixa klart i vardagsrummet först. Det är prio ett.

 7. Fniss, vad är det för fel på döskallar? Det är ju trendigt, vilken trendig son du har. ;) Robotar funkar säkert, med rätt övertalning funkar allt. Söt robot du köpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.