Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-209
Ni bloggvänner i norr rapporterar återkommande om sol och värme. Sommar med andra ord. Här längre söderut, mellan Vänern och Vättern har sommaren inte dykt upp på allvar än. Regn, regn och åter regn. Lillebrors solhatt används väldigt sparsamt för tillfället. Solhatten har sällskap av en väska i min nya favoritfärg – orange. Mönstret Moln designades på 70-talet av Gunilla Axén. Sommarkänsla!

Foto: Privat

Total
0
Shares
12 comments
 1. Jag håller med – var sjutton är sommaren?! Ska vi regna bort eller? Men det är ju kul att någon har det bra. Min mamma är för tillfället i norra Sverige och rapporterar varje dag om värme och sol… Men snart är det nog vår tur också!

 2. Stockholm håller med! Var är sommaren?
  Om en stund går jag till jobbet i samma kläder som jag använder på vintern… När jag ska jag få använda lätta sköna klänningar???
  (Jag har semester hemma i Småland om några veckor. Gissa om det kommer att regna där… =(

 3. jättefin väska!! har du sytt själv eller finns de att köpa färdiga? Jag har moln-sängkläder, ÄLSKAR DEM.. så himla fina..
  Gillar verkligen din blogg, har kikat runt lite nu :) Har likadan sänggavel som er, fast den står i källaren än så länge.. men snart ska den upp :) speciellt efter att ha sett hur fint ni fått det :) kraam

 4. förresten! såg att du jobbar med färg och sånt :) vet du om man kan på något sätt måla eller lacka om en kromad “fot” till ett bord?

 5. Stilly: Jajamänsan, den får följa med till jobbet idag. :-) Spännande med telefonen, du visar väl en bild sen va!? Jag ska också spraya lite, ska passa på under lunchen på jobbet.
  lisa: Ja, nu vill jag ha sommar!
  Kix: Ja lite sommarkänsla vore inte helt fel. Jag jobbar hela sommaren, men för maken och barnens skull vore det ju trevligt med sol. Då är det stranden som gäller.
  Anna: Samma här… åker till jobbet i “vinterkläder”. Bara tjocka jackan som saknas. Trist! Men det är väl bara att hålla tummarna… sommaren borde ju dyka upp närsomhelst. Men inte idag, för här regnar det och är grått, grått och åter grått.
  Emmy: Jag har köpt den färdig. Hos Russinet. Idag blir det premiäranvändning. Den ger ju iaf lite sommarkänsla. Och så roligt att du gillar min blogg! *glad* Det är alltid lika uppmuntrande att få höra positiva kommentarer. Oh, har ni en likadan sänggavel. Bra smak! *skrattar* Och självklart måste den få komma upp ur källaren snart. Du visar väl bilder sen va!? Kram kram

 6. Du kan gärna få lite av våran värme! Här uppe i Haparanda så är vi inna på tredje dagen av olidlig hetta! Det går inte ens att vara ute…

 7. Jag gör dig sällskap med regnet.. Det bara öser ner och verkar inte ha en tanke på att sluta heller!! :(
  Jag har visserligen en vecka till att jobba, så jag ber en bön till vädergudarna om lite sol i vecka 29!! :D
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.