Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-217
Här kommer en liten rapport från gårdagens golvläggning. Nu känner jag lite lätt träningsvärk efter allt krypande på golvet. Men det gick jättebra och blev såå snyggt! Marmoleum Click är verkligen superenkelt att lägga. Enligt önskemål så publicerar jag en före-bild så att ni får se hur golvet såg ut innan. Tidigare fanns i storebrors rum ett slitet parkett golv som jag till största delen dolt med en stor matta. Samma golv finns i hallen, lillebrors rum och vårt sovrum. Men golven i dessa rum är inte så slitna som tur är. Men lillebrors rum och hallen skall få nytt golv så småningom. Nu är golvet i storebrors rum färdigt. Så nu är det tapetsering, nya lister samt inköp av lite möbler som gäller innan rummet kan anses som färdigt. Sen ska ni få se på lite mer överskådliga bilder på slutresultatet.  
Storebror var sååå nöjd igår med sitt nya golv. – Mamma, det blev ju jättefint! utropade sonen som tidigare varit skeptisk till nytt golv. Sen lekte han med lego mest hela kvällen i sitt rum. Sittandes på golvet, byggandes höga torn. Bra betyg!

Foto: Privat

Total
0
Shares
21 comments
 1. Jaa vad fint det blev! Å vad spännande med nya saker oxå, vill såklart se mer bilder då!
  Kul att sonen gillade golvet oxå… :)

 2. Snyggt!! Kan du inte ta ett till kort å rikta kameran mot väggen….=) Eller ställa dig en bit ifrån så man ser heeela rummet!!! Behöver inspiration!!!
  …..lyckost din son!
  Ha det bra! Kram!

 3. Suuuper snyggt!!! Var tapeten i vardagsrummet bra?? Jag tycker att den är fin och cool på samma gång ett mycket bra val!!! Vi ses i mörra! Kramisar

 4. Halloj på er allihopa! Tack för era snälla kommentarer. Här är schemat fullspäckat, därav bristen på personliga svar på era kommentarer. Men ni ska veta att jag uppskattar era kommentarer enormt mycket! Och du Mariakoden… inga översiktsbilder förrän rummet är iordning. Dessutom är jag specialist på närbilder, blir liksom aldrig bra översiktsbilder. Blir ju så rörigt hur man än gör. Måste nog öva lite. Men ge dig till tåls, snart kommer fler bilder. :-)
  Anki: Det finns ju rött Marmoleum Click också. Kanske kunde vara nåt för sonen!? ;-)
  Stilly: Har inte hunnit kolla tapeten än. Har haft kvällen fullbokad. Men nu är iaf tågbiljetten bokad.
  Kram på er allihopa!!!

 5. Kix: Ja visst får man anse det som ett gott betyg. :-) Det bästa betyget man kan få.
  nya & gamla ting: Ja, skönt att han tyckte om det. Det blir ju lite roligare på det viset, när det inte bara är jag som tycker om det. Fler bilder kommer snart…
  Scaniatjejen: Jaa… fler bilder kommer. Åh, jag vill vara färdig nu!!!

 6. Hej!
  Så snyggt det blev! Jag blir jättepeppad att själv göra nått åt det knallgula sovrumsgolvet i vårt hus. Hur lång tid tog det med klickgolvet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.