Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-216
Nu står det 19 kartonger på golvet i hallen och väntar på att det ska bli måndag. 19 kartonger med svart Marmoleum Click som skall läggas i storebrors rum. Jag och barnen har varit bortresta några dagar och då fick maken i uppdrag att förbereda inför måndagens golvläggning. Taket har målats, golvlister tagits bort och tapeter rivits och väggar spacklats och slipats. Underbart att ha det mesta av förarbetet gjort! Tack för det! Så som sagt… måndagens projektet blir att lägga nytt golv. Oh vilken skillnad det kommer att bli! Spännande!

Foto: Privat (jag lägger golv i färgbutiken)

Total
0
Shares
15 comments
  1. Tja!! Har helgen varit bra?? Jag och min lilla tös har varit på IKEA i dag handlade, flera Bestå blev det som ska sättas upp på över våningen. Att lägga golv för dig är en enkel match du har ju vanan inne!! Kramis ( vi ses på tisdag)

  2. Tusen tack för era uppmuntrande kommentarer!!! Jag uppskattar dem verkligen. Det gör verkligen att bloggandet känns extra meningsfullt. När man får höra vad andra tycker och tänker. Tackar tackar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.