Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-224
I början av förra veckan lade jag in det svarta Marmoleum Click-golvet i storebrors rum. Jag är fortfarande lika nöjd! Och i fredags kväll efter jobbet tapetserade jag fondväggen. Det blev en svart/vit tapet från Ecotapeter, kollektionen Front. Passar riktigt bra till golvet. Nu inväntar jag bara en möbelleverans från det stora inredningsvaruhuset. Sen ska ni få se fler bilder. Det som jag väntar på i nuläget är loftsängen Mörrum i svart och vitt. Tror det kommer bli riktigt bra. Och storebror längtar…
Annars är det fullt upp för tillfället. Det finns ingen tid för vila. Jobb, familjebestyr och renovering. Nu börjar jag känna mig rätt sliten. Men nu är det sista rycket för imorgon efter jobbet åker familjen iväg på några dagars semester. Ladda batterierna, umgås med familjen och få lite nya intryck. Men datorn och kameran följer med, så om lusten faller på så kommer det nog uppdateras här på bloggen ändå. 
Tills dess… ha det så bra alla ni bloggvänner där ute! Jag är jätteglad över alla snälla mail och kommentarer jag får. Tusen tack!!!

Foto: Privat 

Total
0
Shares
13 comments
 1. Kul att ha det iordning, vilken färgklick överkastet blev. Ja, vi har haft stora projekt nu i vår men tar det lite lugnare nu ett tag med mindre projekt-skönt.

 2. Oj vad häftig den var. Och jag ska vara tråkig och fråga vart du hittat överkastet till sängen? Det är exakt sådant jag är ute efter till sonens rum!

 3. Superhäftigt rum!!! Han måste vara väldigt nöjd!! Å så är jag impad över att den blåa färgen matchar så bra!!!!!!
  Tror det blir bra åxå när sängen är på plats! Har kollat in den å den var jättesnygg!
  Ha det så bra!!! Kramar från mig!!

 4. Det blev ju jättesnyggt!!! Jag har också ett par rum som måste få makeovers… Jag ska förresten måla en gammal barnsäng, har du några proffstips att dela med dej? Tex vilken typ av färg som funkar bäst? *ler bedjande*

 5. TiniTott: Jo, det känns som om det kan bli riktigt bra. Hoppas det!
  Emmy: Ja, det går jättebra att ha golvvärme under Marmoleum Click.
  Karin: Jo, det är roligt med stora projekt men ack så jobbigt. Men underbart när det är klart! Sen är det lagom med lite småpyssel för att stilla behovet att förändra.
  Lotten: Ja, tapeten blev en helt ok bas. Kanske inte världens roligaste, men lätt att bygga vidare på.
  Linda: Ja, överkastet passar riktigt bra. Har funnits i storebrors ägo några år nu. Inhandlades självklart på IKEA! :-)
  Malin: Jag längtar tills sängen blir hemkörd. Tar väl ca två veckor. Beställde från IKEA för första gången. Sen ska de sista detaljerna fixas. Längtar!
  Maria: Det är inköpt på IKEA. :-)
  Mariakoden: Det blir nog bra när det är klart. Än så länge känns det superbra. Älskar det svarta golvet!!! Kram på´rej!
  malin: Är barnsängen målad i nuläget? Om det är en gammal säng så brukar de ofta vara målade med oljebaserad lackfärg. Isf är det bäst att fortsätta med en oljebaserad färg. Fördelen med en oljebaserad färg är dessutom att den flyter ut bättre och att det är lättare att få en slät yta. Fördelen med en vattenbaserad färg är att den torkar snabbare och luktar mindre. Några tankar så där i all hast… jag svarar gärna på fler frågor. Återkom!
  Anki på Sytt: Jag ska verkligen försöka luta mig tillbaka och koppla av så gott det går.
  Johanna: Tack så mycket! Ska försöka ta´t lite lugnt!
  Kix: Tackar så mycket! Ska bli kul att fortsätta pyssla när vi kommer hem. Nu börjar jag faktiskt känna mig liiite utvilad. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.