Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-225
Här kommer ytterligare en bild från vårt vardagsrum. Efter jobbet i tisdags for jag, yngsta sonen och min kära mor till IKEA för att köpa fyra stommar (120×38 cm) ur serien BESTÅ  med tillhörande luckor. Fler stommar ska inhandlas och de övriga beställdes därför på nätet i onsdags ihop med storebrors säng och ytterligare några grejor som ni snart får se. Nu är skåpen uppe, högtalarna uppe och nu är det bara tv:n som ska upp på väggen i linje med högtalarna.
Nähopp, nu ska jag fortsätta min lilla semester. Några små inköp till vardagsrummet har redan hunnits med. :-)
Fortsatt trevlig helg på er!

Foto: Privat

Total
0
Shares
24 comments
 1. Hej.
  Skulle vara lite kul att få se lite bilder på dina renoverade strinhyllor som du skrivit om tidigare. Har själv köpt två stycken på loppis fast jag tänkte spraya mina gavlar svarta och slipa och sedan betsa hyllplanen mörka igen. Visa gärna en bild – ska själv lägga upp mina på min blogg när de är färdiga.

 2. Sandra: Bild på hyllan kommer så fort den är uppe på väggen. Men den är iaf färdigmålad. :-) Ska bli roligt att se dina hyllor sen.

 3. Åh så fint, precis något liknande har vi tänkt ha ovanför soffan. Får man fråga exakt vad för stomme det är du använt dig av, det ser ut som den för 450 kr (utan dörrarna)? Går den att sätta på väggen alltså? Superfint!

 4. Hej! Ser super ut med skåpen. Vi sa göra en tvbänk av såp och abstraktluckor. :) Hoppas du blir nöjd med det “nya” rummet.
  /Malin

 5. Hahaha.. nej vad läbbigt.. Men kl 12 var vi på väg från Bödasand, så vi sågs nog tyvärr inte där!
  Åhh det hade varit så roligt att någongång ses IRL, det är många söta bloggare som man skulle vilja ta en fika med och prata strunt med!! :D
  kram

 6. Hittade hit av ren slump och tycker om din sida väldigt mycket! mycket inspiration och de puffarna du gjorde av den gamla saccosäckens kulor är ett av mina projekt för veckan! Har lagt till dig på favoriter så här ska läsas varje dag! Kram Marie

 7. Frida: Det är stommarna som är 120 cm breda och 38 centimeter höga. Går jättebra att sätta på väggen.
  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20102149
  Stilly: Hoppas du får en härlig semestervecka. Jag kommer att sakna dig!!!
  Maria: Tack! Förvaring kan man aldrig få nog av. Jag gillar när det är ordning och reda bland prylarna och skåpen kommer att underlätta väsentligt. *gillar*
  Malin: Visst är det praktiskt när man kan bygga ihop något “eget” så där. Du visar väl bilder sen när tv-bänken är färdig? Än så länge är jag riktigt nöjd med vardagsrummet. Men än saknas en hel del grejor innan det är färdigt. Spännande!
  Mariakoden: Tack! Tack! Och kram kram!!!
  Pernilla: Ja lite “läskigt” är det allt. Tänk om man vetat… då hade vi ju kunnat bestämma träff. Vi åkte inte från Borgholm förrän vid tre-tiden. Ibland är världen bra liten. :-) Kram!
  Vicke: Jag är verkligen nöjd att jag beslutade mig för de blanka luckorna trots att de är betydligt dyrare än de “vanliga” vita. Men nu blev jag ju supernöjd också, så det får det vara värt!
  tina: Ja de högblanka luckorna är verkligen pricken över i. De skapar en mer exklusiv känsla än de halvblanka vita. *gillar* Kram kram!
  I hemmet: Ja tapeten är verkligen super! Härliga färger och ljuvligt mönster…
  mariakoden: Tusen tack! Och tack för de snälla orden. Roligt att få höra något om hur man uppfattas som person trots att jag tycker att jag är rätt ytlig här på bloggen. Tack! Kram på´rej!
  Marie: Men åhh så glad jag blir! En stressig måndag som denna förgyllde din kommentar verkligen min dag!!! Tack!!!
  Maria: Ja visst är det snyggt. Inte helt genomtänkt, men en väldigt lyckad effekt. :-)

 8. Varsågod! blev som tokig när jag läste din blogg. Blodad tand som man kallar det för :P Så idag ska jag köpa tyg till mina puffar så får vi se hur det blir! Kram

 9. Måste bara säga att det där blev jätte snyggt. Har länge gillat Hanna Werning och väljer nog själv just den tapeten nu när jag ska inreda min nya lägenhet.

 10. Marie: Hoppas du visar bild på puffarna sen!
  Ida: Tack så mycket! Ja Hanna Werning gör väldigt fina mönster, något för alla oss som tycker om färg och mönster. Så vitt jag vet finns inte detta mönster som tyg.

 11. Va fint det ser ut att bli. De där stommarna är bra till mycket och passar lite varstans. Lycka till med golvet. Det ska bli spännande att få se hela resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.