Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Idag startar Kanal5 “Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg”. Och vet ni vad… jag är en utav de fem utvalda bloggarna. :-) Ni må tro att jag är överlycklig! Eftersom jag älskar utmaningar, färg och inredning så var det inte ett alltför svårt beslut att fatta. Ja! Jag vill vara med! I mitt huvud snurrar det av idéer. En helt ny värld öppnar sig. Nu gäller det att begränsa sig. Det är så mycket jag vill göra. Som jag vill testa nu när jag har chansen. Men just nu befinner jag mig i nån form av lyckorus! Det här ska bli galet roligt! Och jag hoppas att ni, mina kära bloggläsare hänger på.

Såhär beskriver Kanal5 “Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg”:
“Under fem veckor ska bloggarna en gång i veckan inreda efter givna teman – green house, bjudning, ordning och reda, sovrum och vardagsrum. Till sin hjälp har våra fem bloggare egna möbler och inredningsdetaljer. Dessutom får de 5000 kronor att handla för på Indiska – pengar som de själva får fördela över de fem olika projekten. Varje vecka redovisas veckans uppdrag i bilder, tankar bakom samt inköpslista på kanal5.se. Arbetet under veckans gång följer du såklart på de olika bloggarna.”

De övriga fyra bloggarna som deltar är:
Det stora grå huset
Design & Inredningsbloggen
Flex Inredning
Hvítur Lakkrís

Klicka här om du vill veta mer om tävlingen och läsa mer om övriga deltagare.

Jag önskar oss alla lycka till! Det ska bli roligt att se vad de andra hittar på varje vecka. Med tanke på de olika inriktningarna på bloggarna kommer där säkerligen finnas något för alla smaker. Spännande!

Dagen har varit hektisk! Tapetserat på jobbet. Planerat och rekat inför veckans tema på Kanal5. Slipning utav möbel som ska användas. Personalmöte. Besked. Lätt beslutsångest. Kvällshandling. Trött men glad!!!

Total
0
Shares
34 comments
 1. Grattis!! Det här kommer jag självklart följa. Det ska bli jätteroligt att se dina och de andras tolkningar av teman.

 2. Lycka till i tävlingen! Efter ha kollat in de övriga bloggarna ser jag att du har mycket stor chans! Håller tummar och tår!

 3. Det här ska bli så roligt! Vi har alla olika stilar, så det blir spännande att se vad de som röstar föredrar! Jag hoppas att vi kan genomföra tävlingen med en god stämning och att vi slipper kommentarer som den ovan. :) Ha en fin dag!

 4. Ett jätte stort grattis. jag kommer följa tävlingen och håller självklart tummarna att det går bra för dig:)

 5. Heja Heja Hildur!!!!

  Jag tycker absolut att alla ska ha lika stor chans att vinna men man måste ju få hålla tummar och tår för det man gillar mest! Annika (ovan) skärpning!

  Det du skrev var lågt men du känner pressen va???

  Det ska du oxå.

  Heja Heja Hildur!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

 6. Ökänd: Självklart får man heja på vem man vill! Jag förstår att du hejar på Hildur – hon är jätteduktig! Jag hoppades bara att vi skulle kunna genomföra tävlingen med en lika god anda, som den vi brukar ha mellan oss inredningsbloggar. Det är väl ok?

 7. Ja du Annika (ovan) jag hoppas att du har förstått vinken?

  Låt inte kommentarerna påverkas negativt!

  Kör bara & ha kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.