Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Som ni vet älskar jag att måla och tapetsera! :-) Ett lätt sätt att förändra och skapa en ny känsla i ett rum eller en miljö. Och idag är det målning som pågår. Håller på och fixar inför kanal5.se-tävlingen. Denna vecka är det tema “Green House”. Resultatet av mitt arbete under veckan som gått kommer ni att kunna ta del av måndag 30 mars på tävlingssajten. (Den som jag länkat till i högerspalten) Jag försöker köra min stil, men ändå tillföra något nytt.
Åh! Det är så roligt det här! Och personligen försöker jag förena nytta med nöje. Saker som jag velat få färdiga här hemma försöker jag få med i mina teman. Då har jag tidspress vilket i slutändan betyder att jag har hunnit få massa saker färdiga här hemma samtidigt som jag har jätteroligt.
Nu håller färgen på och torkar. Och jag ska bege mig iväg till INDISKA för att komplettera med några småprylar.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
14 comments
  1. Ska bli så spännande att se resultatet… OCh framför altl kul att veta ungefär hur det kostar….

    Lycka Till

  2. Hej Hildur! Tänkte bara önska lycka till.. upptäckte nyligen din blogg, och jag gillar vad jag ser! Jobbar också som inredare på en nordsjöbutik i växjö så det är jättekul att se vad ni hittar på i er butik :)

  3. Ska bli så skoj att se vad du hittar på, you go girl!

    Ja nu är det mycket att lära sig, hur länge tog det innan du fick bra pejl på allt i din affär?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.