Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Idag var det så äntligen dags! Dags att presentera veckans tema, Greenhouse. Från och med idag kan du se mitt och de övriga fyra bloggarnas tolkningar på temat Greenhouse i tävlingen på kanal5.se. Och nu är det dessutom fritt fram att rösta. På mitt bidrag eller någon av de andras. Fast självklart blir jag ytterst tacksam och väldigt glad om mitt bidrag faller dig i smaken och får en röst. :-D
Min tanke med veckans tema var att inreda i sann fixa&dona-anda. Färgglatt, med några lekfulla detaljer och relativt sparsmakat. Och tapetälskare som jag är såg jag min chans att få tapetsera med en tapet ur den helt nyutkomna kollektionen Pip från Intrade. En helt underbar, ljuvlig tapetkollektion som absolut inte är min stil men som ändå är såå rätt. En tapet som väcker känslor. Färgglad och lekfull. En tapetkollektion som jag fastnade för redan i januari när jag såg den första gången och inte har kunnat glömma sedan dess.
Dagarna som följer tänker jag visa er bilder tagna under veckan som gått. Målet med min blogg är ju att den ska vara både praktisk och inspirerande. Så i veckan bjuds det på praktiska tips gällande målning och tapetsering här på fixa&dona-bloggen.
Mina tankar kring veckans tema och en översiktsbild kan du finna här.

“Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg” har härmed kört igång på allvar.
Fantastiskt roligt och en riktig utmaning!

Fortsatt trevlig vecka till er alla!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
29 comments
 1. Ser väldigt bra ut, jag hade gärna suttit där och njutit av våren :) Ska genast in och kika på alla bidrag i tävlingen!

  kram /iris

 2. Det blev fantastiskt fint! Tycker du har åstadkommit väldigt mycket med små o enkal medel! Fantastiska färger och mönster, me like a lot! Tapeten e underbar!

  Vilket superfynd du har gjort i möblerna, de hade jag väldigt gärna velat ha till min extra uteplats!

 3. Riktigt coolt! Jag är impad hur duktigt du arbetar med färgerna! Mitt i prick! Du fick min röst!(hoppas min röst från finland räknas?)

  Tapeten är helt underbar, måste kika om jag hittar den här. Den kunde bli perfekt i tjejens rum.

  Tack för all inspiration du ger!

  Skön dag!

 4. Härligt med all färg! Jag föll verkligen för fåglarna. De kommer passa så fint i mitt växthus/uterum.

  Lycka till i tävlingen!

 5. Man blir väldigt glad av att titta på din inredning, så på mig funkar det! Självklart har jag röstat (på dig).

 6. Jättefint! Du har min röst så klart;-) Har funderat på att tapetsera en spånskiva i nästa lägenhet… så tipsen ser jag fram emot! Hoppas allt är bra med er, kommer in och köper färg imorn em, få se om du är inne då:D

 7. Du fick självklart min röst. Jag gillade att du kunde göra så mycket med enkla detaljer, en stil som passar mig :)

 8. Hej! Blev grymt imponerad av denna kollektionen på mässan, nästan lite kär… Hihi… Ska sätta upp den röda, samma som denna och den röda med rosa prickar i min hall ikväll! Ska bli spännande. Egentligen inte min typ av mönster alls, men blir så otroligt glad av denna kartan! Snart sommar o allt, sen byts den ju tapeter rätt ofta när man råkar arbeta i denna branschen… Lev väl!

 9. Jag röstade i går redan, har ju haft dig som favorit länge men gav dom andra givetvis en chans ;), läste in mig på bloggarna men eftersom jag tror att färg är en utmaning och en vinnare i längden så tror jag som sagt på dig. Seriös tävling jag fick både lämna adress födelseår osv.

  Väntar med spänning på nästa tema!!

  Nu tycker jag givetvis att alla hade bra bidrag, men jag håller en extra tumme för dig.

 10. Ditt bidrag var det jag fastnade för mest. Dom andra var också fina men ditt stack ut med tanke på all färg du använde. Helt underbart och vårigt! Tapeten är superfin, och pricken över i:et var dom söta fåglarna du hängt upp. Ser fram emot att se vad ni hittar på i nästa veckas tema.

  Ha det gott!

 11. Kan inte DU skriva om hur man tapetserar. jag vill så gärna lära mig. vad ska man tänka på. Hur gör man för att det inte ska bli bubbligt osv. Jag vill så gärna kunna…. Det står högst på min önskelista ska jag erkänna.

 12. Vilket underbart "greenhouse" du gjorde, röstade SÅKLART på dej min bloggvän:)

  Ser m spänning framemot nästa, heja-heja!

  kram

 13. Har röstat! På dig var givet. Helt ärligt var de andra faktiskt inte i närheten. Den där tapeten är så himla ljuvlig, fast jag inte själv vill ha den.I "min" färgaffär har de bl a tapetserat delar av disken med den tapeten.Den syns!

 14. Hej! Försökte se vart du fått tag på den här underbart blommiga tapeten, men hittade inte om du skrivit det någonstans. Vart har du hittat den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.