Alcro utökar sitt sponsorsamarbete tillsammans med svenska ishockeylandslaget. I februari är det dags för OS i Vancouver och i samband med detta har man låtit spelarna i Tre Kronor välja ut sina favoritkulörer. Resultatet är en kollektion med tolv kulörer som hjälper spelarna att skapa rätt sinnesstämning.
När spelarna fick välja sina favoritfärger blev det kulörer som var snarlika dom som man möter i hockeyn. Svart som pucken. Vitt som isen. Gult och blått som matchkläderna. Och rött som ramen runt målen. Den mest oväntade kulören i samlingen var den lila kulören som fått namnet Time-out.

Nedsläpp, Tackla, Icing, Ladda, Sarg, Peppa, Plexi, Time-out, Chilla, Trunk, Puck, Övik21 är namnen på de 12 kulörerna. Berättar jag för min hockeytokiga son om de här kulörerna kan jag lova att han vill ha sitt rum ommålat omedelbart bums. ;-) Inte mig emot! Härliga kulörer och roliga namn. Kan det bli bättre!?

För att peppa spelarna lite extra inför OS har man gett omklädningsrummet en make-over. Omklädningsrummet målade man i kulörerna Peppa, Chilla och Sarg. Jag tycker det är riktigt snyggt när man låter den ena randen följa med upp i taket. På det viset skapas en rörelse i rummet.
Inredaren och designern Eva Lilja Löwenhielm använde sig av kulörerna Trunk och Icing är när hon stylade Tre Kronors förbundskapten Bengt-Åke Gustafssons kontor. Det är kulörer som av spelarna upplevdes avkopplande. Den gråa tonen i Trunk passar dessutom bra ihop med guldet i befintliga och kommande bucklor.
Så nu är det väl bara att hålla tummarna för guld i Vancouver då… Lycka till!

Pressbilder: Alcro

Total
0
Shares
6 comments
 1. våra omklädningsrum i vår lilla ishall där mina killar spelar hockey ser verkligen ut som skrot och renovering har utlovats av kommunen i flera år nu. 2010 kan bli verklighet. Tänk om man kunde föreslå lite färg och stil och se om de nappar..!!
  Vårt lag spelar dessutom i Blå/gula tröjor precis som Kronorna, så färgerna passar utmärkt. Vi har t.o.m en fd dam-3-krona hemmahörande i vår lilla småländska hockeyklubb!
  Tack för inspirationen!

 2. Hittat din sida i min jakt på inspiration.
  Alltså du är ett under av energi.
  Jag som inte vågar tapetsera en fondvägg….mesar på med eller kanske måla….kanske.
  Tipsa mej snälla, sovrum, vita väggar, svart järnsäng, vita korgmöbler.
  Kram o hej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.