Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Turkos är utsedd till årets färg 2010. För egen del är turkos en favorit sedan många år tillbaka. Dock har jag i flera år, sedan den totala överdoseringen av blått i slutet av 90-talet, början av 2000-talet vägrat plocka in nåt blått i vårt hem. Men i takt med att man kunnat se allt fler blåa inslag i inredningstidningarna känner jag att blått… det är faktiskt en riktigt behaglig färg. Och att mixa olika blåa toner, alltifrån turkos till marinblått och koboltblått blir både vackert, levande och behagligt. Även på tapetfronten har de blåa inslagen ökat stort. I flera år har blått varit spårlöst borta. Möjligtvis har man kunnat finna nån enstaka ljusblå/mellanblå tapet om man letat i de mer “traditionella” tapetkartorna. Men nu, nu är den blåa färgskalan tillbaka. Härligt!

Foto: Living Etc

Total
0
Shares
5 comments
  1. Jag är precis som du, har tyckt att blått har varit tråkigt (känns som att det var blått överallt när jag var mindre..) men nu känns det lite nytt och kul – speciellt när man blandar olika blåa nyanser. Det kan bli riktigt snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.