Även om jag inte jobbar i färgaffär längre följer jag med stort intresse vad som händer inom färgbranschen. Nu har Jotun tagit fram en ny färgkarta – Lady NOW 2010. Denna färgkarta är uppdelad i två olika teman/trender; Mjuk Minimalism och Industriell Enkelhet. Inom trenden Mjuk Minimalism samsas vita kulörer i olika nyanser. Här har man även tillfört två olika glasgröna kulörer. När de används tillsammans med vitt blir resultatet vårigt, friskt och vackert. Att mixa olika nyanser av vitt är en av de tydligaste trenderna som råder just nu inom färgbranschen. Färgkartans andra tema är Industriell Enkelhet, som hämtar sin inspiration från den industriella revolutionen och stålarbetarens garderob. Här samsas blåa och gråa kulörer med varandra.
LADY NOW 2010 innehåller 12 kulörer. Kulörerna är harmoniska både var för sig och tillsammans. En dämpad färgskala som bidrar till att skapa trygghet och lugn!


Skärmdump: Jotun
Collage: Hildur Blad

Total
0
Shares
5 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.