Inom kort lanserar Alcro sin tionde Alcro Designers-kollektion, ad.10. Denna gång är kollektionen inspirerad av fåglar och kvinnan bakom kulörerna är en av världens främsta trendanalytiker Li Edelkoort.
Tänk vad åren går fort. När jag började jobba i färgaffär hade precis den allra första ad-kollektionen kommit ut och ett helt nytt koncept hade tagit sin början. Därefter såg jag med spänning fram emot varje års nya ad-kollektion och vilka kulörer man plockat samman och vilka personer som varit inblandade. Nu ser jag fram emot att få se årets kulörer. Det låter onekligen spännande. Kulörer inspirerade av fåglar…

Foto: Alcro

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.