Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Dags att fortsätta husvisningen från vår nyinköpta “skokartong”. Från hallen kommer man in i köket. Ett ljust kök med totalt fyra fönster i två olika väderstreck. Med utgång till altanen som har förmiddagssol. För att få ett större kök, vilket är något vi saknat i huset vi bott i de senaste 9 åren är planen att väggen mellan köket och det lilla rummet innanför ska rivas eller om inte annat minimeras så gott det går. Bärande väggar kan man ju inte plocka bort hursomhelst. Så det måste kollas upp innan vi går vidare.
Just nu snurrar köksfunderingarna för fullt i mitt huvud. Jag och maken är i de stora dragen överens om hur vi vill att vårt nya kök ska se ut. Nu gäller det bara för min del att få till funktionen på bästa möjliga sätt. Som tur är har jag ett tag till på mig innan jag måste ha ett färdigt förslag. Först står badrummet på tur…Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
5 comments
  1. Häftigt! Säg till om ni behöver kofotsförare ;) Får peta på Ho så vi kanske kan komma förbi och kika nån gång när jag är uppe :)

    Hildur svarar: Ni är välkomna! :-) Vore mycket trevligt att träffas. Nu vet ni i alla fall vart ni hittar oss. ;-) Påminn bror nästa gång du är här!

  2. Jämfört med vårt krypin till kök så är det där enormt – och vilka möjligheter! Gillar att ni har så många ljusinsläpp, det gör mycket för trivseln. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.