Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Då var dagen äntligen här. Dagen då jag och maken blev ägare till ytterligare ett hus. Denna gång ett renoveringsobjekt från 1938. Åh så jag gillar! Ett hus med (stor) potential som man så fint brukar säga. Där allt är någorlunda orört. Just nu kanske inte huset ser så mycket ut för världen, men om allt går någorlunda enligt makens och mina planer så kommer vår lilla “skokartong” bli ett hus där vi kan trivas… länge!
Lagom till sommaren går flyttlasset, från 1966 till 1938. Vårt nuvarande hus är sålt och fram tills vi flyttar till vårt nya hus i mitten av juni är det en hel del som måste hinnas med på renoveringsfronten.
Så… nu kör jag igång. En renoveringsföljetong som säkerligen kommer beröra det mesta man kan stöta på och fundera över när det gäller att renovera ett hus. Jag hoppas ni, mina kära bloggläsare hänger med på denna resa. Förhoppningsvis kommer jag att kunna bjuda er på inspiration och nyttiga tips&trix under resans gång.
Nu kör vi!!! Tjohooo!!!!


Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
40 comments
 1. Oj, vad härligt! Grattis!
  Ser redan fram emot nästa steg och kan tänka mig hur du känner det! :)

 2. Oj, vilket fint hus! Det ska bli jätte roligt att se vad ni kommer att göra i det här huset!

 3. Åhh så spännande! Då är du i samma sits som mig nu då:P Två hus varav ett är renoveringsobjekt. Skoj är det! Ser fram emot många bilder från ditt projekt. Ha en bra dag!

  MVH Malin Carlsson

 4. GRATTIS!
  Ska bli jättespännande att följa renoveringen och ert nya hem, speciellt som vi håller på att renovera vårt första hus :).

  Lycka till!
  Häls. Mini

 5. Ååå vad spännande!
  Ska bli superspännande att följa er renoveringsföljetong.
  Kommer garanterat bli supersnyggt! Ska ni köra på funkisstilen invändigt med, eller blir det mer modernt stuk? Eller kanske en mix?

  //Angelica

 6. Grattis, vilket fint hus!! Min dröm är också bo i ett likadant, ska bli kul att följa er framöver!

 7. Men vad roligt, ett stort grattis till ert husköp! Utanpå ser det ju väldigt fint ut ändå – ska verkligen bli kul att se alla före och efterbilder från insidan!
  Lycka till :-)

 8. Gud vad spännande denna renovering kommer bli! :) Gillar skarpt din stil och inredning så kommer följa varje steg ni gör i de nya huset :)

 9. Ååå vilket fint hus, ni kommer garanterat att fixa till det kanonsnyggt. Jag kommer att följa renoveringarna på din blogg!

  /Anna

 10. Men vad kul! Grattis till nya fina huset, det ska bli otroligt spännande att få se det utvecklas till den “svan” jag är helt säker på att du kan förvandla det till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.