Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Såhär i juletider köps det presenter för enorma summor. Personligen tycker jag det är helt galet och hysterin som råder kring jul försöker jag undvika så mycket det bara går. Jag är av filosofin att det är tanken som räknas. (Fick själv uppleva just detta idag då jag väldigt oväntat fick ett fint litet blomsterarrangemang som nu gör mig alldeles varm i hjärtat när det står här i vardagsrummet i min lilla arbetshörna. Stort tack än en gång!!!)
Så varför inte ge bort något vardagsföremål fint paketerat?. Det behöver inte vara särskilt kostsamt men användbart och som sagt… det är tanken som räknas.

Och på tal om tanken som räknas. fixa&dona har av Hus&Hem blivit utsedd som en utav deras tio bloggfavoriter. Tack! Jag befinner mig i väldigt fint sällskap av inspirerande och begåvade inredningsbloggare. Nu är det fritt fram för dig att rösta på din personliga favorit! För att se de övriga nominerade och för att rösta klickar du här eller på den gula loggan i högerspalten.

Foto: Nina Broberg/IKEA Livet Hemma

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.