Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Idag var jag iväg på fotouppdrag i Göteborg på förmiddagen för att på uppdrag av en av våra leverantörer fota referensbilder i ett nyrenoverat kontor. Vid lunchtid fortsatte jag med kameran i släptåg till vårt eget kontor i Göteborg som just nu genomgår en total makeover och ska vara färdigrenoverat i slutet av januari. Jag kunde inte låta bli att knäppa några bilder av platsen där jag satt och jobbade idag innan jag satte mig i bilen igen för att köra de 17 milen hemåt. Vid det där bordet kommer jag att trivas när jag är på Göteborgs-kontoret och jobbar. Inspirerande!Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments
    1. Hej Sofia! Ja, visst är dom fina! Som “tur” är så får jag njuta av en massa fina möbler på arbetstid så jag får mitt ha-begär stillat utan att behöva öppna plånboken. ;-)

    1. Hej Weronica!
      Tack för din hälsning. Vad roligt att höra att du uppskattat att följa renoveringen av vårt funkis-hus. Det kommer mera! Men under hockeysäsongen så hinner vi tyvärr inte med så mycket renoverande. Framåt våren så ska vi däremot köra igång igen, den här gången med utsidan av huset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.