Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Idag har jag och barnen bara myst runt här hemma och egentligen inte gjort något särskilt. Riktigt skönt! Borde egentligen målat klart listerna i köket, men vi roade oss med att spela bordshockey istället. Men innan den 9 januari ska listerna vara färdigmålade, så det så!
Höll på att glömma men blev påmind av ett mail… så det blev en sväng till affären för att inhandla dagens Expressen. Idag var jag med och kommenterade och tyckte till kring juldekorationernas vara eller icke vara såhär när julhelgerna passerat. Hur är det hos dig… när slänger du ut julen?

Foto: Stina och Hildur Blad

Total
0
Shares
4 comments
  1. Idag har jag passat på att shoppa julsaker på rean så de får allt vara uppe ett tag till. Jag har inte haft så mycket julkänslor vid jul så jag hoppas hålla kvar lite i julen :) Hur är det hos dig? Jag tänkte passa på att tipsa om en tävling på kakformsfacebooksida, som ett avslut på 2011 kan 11 st vinna inredning. God fortsättning

    1. Hallå där! Ja, då förstår jag att du vill ha framme dekorationerna ett tag till. Är dom dessutom alldeles nyinköpta så är det ju ännu roligare att ha dom kvar. Här är det inget juligt alls, jag har bara blommor och tallar/granar/grenar för att få in känslan jag vill ha. God fortsättning till dig med!

  2. Hej Hildur!

    Va roligt att vi va med i samma reportage :D Jag hade dock ingen aning om det innan det gjordes! Men jag blev oerhört smickrad över att få vara med i samma reportage som en så duktig och inspirerande inredare som dig, jag har ju följt din blogg under många år och jag gillar verkligen din stil och speciellt det nya funkishuset!

    God fortsättning på det nya året, kram!

    1. Hej! Åh vad roligt att du hojtade till. Trevligt att få dela artikel med en blogg-kollega. :-) Stort tack för dina snälla ord!!! Kram och tack detsamma!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.