Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Planen var att de befintliga skivorna som sitter i taket i rummet i källaren skulle rivas ut och nya gipsskivor skulle sättas upp. Nu visade det sig dock vara eternitskivor som satt i taket vilket gjorde att maken istället väljer att regla upp ett nytt innertak. Så länge eterniten sitter på plats är den inget farlig, det är bara om man börjar riva i den som asbesten frigörs. Dessutom är det dyrt att göra sig av med gamla eternitplattor eftersom den inte tas emot vartsomhelst och kräver en viss form av behandling.
Så nu reglar han upp ett nytt innertak och ska bygga in rören i en “låda”. På grund av den låga takhöjden fungerar det inte att sänka hela taket i samma nivå dvs. nedanför rören. Nåväl, det blir nog bra ändå.
Han passade även på att sätta upp plaströr som sladdarna ska löpa igenom till belysningen och eluttagen.
Nästa steg är att gipsskivorna ska på plats i taket. Sakta men säkert går det framåt.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
2 comments
  1. Tycker inte det går speciellt sakta, ni jobbar på bra;) Kommer bli kanonsnyggt tror jag! Bygga in rören i en låda låter som en bra idé med tanke på takhöjden! Ser fram emot fler bilder:)Ha en skön kväll, kramar emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.