Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Tavelväggen i köket utökas åt alla håll och kanter. Storleken på tavlorna varierar men gemensam nämnare är rak nederkant, svart ram och motiv i svartvitt.
Ytterligare en detalj jag gillar i vårt kök är den tjocka, svarta sladden som hänger i en båge från Bumlingen över köksbordet till en krok i hörnet och ringlar sig ner till eluttaget. Även till taklampan har jag satt dit en uttagsdimmer för att kunna justera mängden ljus, precis som jag gjorde med min ljusslinga i vardagsrummet.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments
    1. Hej Jessica,
      Det stämmer, tapeten kommer ur Marimekko-kollektion nummer två. Mönstret heter Bottna. Jag har också vita väggar i övrigt och tapeten blir verkligen pricken över i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.