Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

ArkivVårt hem är uppbyggt av gråskalor och en mix av material, strukturer och glanser. Och trä för värmens skull. Tidigare älskade jag färg. Ja, det gör jag ju fortfarande, bara det att jag inte vill ha det i mitt eget hem. Ju fler inredningsuppdrag jag har igång parallellt desto lugnare bas behöver jag ha i mitt eget hem för att kunna varva ner efter dagens alla intryck. Ett inre kreativt kaos kräver yttre ordning verkar det som. ;-)
Men något som både jag och barnen störtgillar är att klä oss starka färger. Så nu frossar vi i säsongens kulörer! Jag har fastnat för neonfärger medan äldsta sonen helt väljer turkost eller grönt.

Nähä ni… nu blir det några timmas jobb till för att färdigställa tre inredningsuppdrag som ska levereras denna vecka. Sen bär det av till Göteborg för två dagars jobbande. Jag vet att jag är dålig på att säga det, men jag är såå glad och tacksam över att ni klickar er in här vecka efter vecka trots att det ibland är si och så med mina uppdateringar.
Är det något särskilt du skulle vilja läsa om här på bloggen? Något du vill se mer av eller något du helt saknar? Vore jätteglad för lite feedback!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
12 comments
 1. Åh jag skulle vilja veta mer om hur du har arbetat dig till det yrke du har nu, jag är nämligen själv väldigt intresserad av att använda min känsla för färg och form i mitt arbete, vilken väg har du gått? Och vad är ditt bästa tips för att lyckas?

  Tack så länge!
  Bästa hälsningar Eva

 2. Älskar din blogg, kikar in ofta men e inte så bra på att kommentera:) Skulle vilja se mer av ert funkishus för ni har det grymt fint av det man kan skymta:) Ha det bra, kramar emma

 3. Älskar din blogg och har följt i många år nu. Gillar när du visar saker du har gjort, eller gör. När jag fastnade för flera år sen minns jag hur fint du gjorde i din hall – vi tog efter mattan (http://josjos.se/blog/2008/07/30/hallmatta/) och älskar den och har spridit vidare!
  Tycker det är spännande med dina tankar om inredning, se hur ni gör i ert hus, vad du jobbar med. Ja i princip så som du håller på nu :)
  Fantastiskt att du har delat med dig så mycket av ditt liv tycker jag.

 4. Skulle önska att få se mer av ert funkishus. De glimtar man fått se lämnar ju en önskan och ett hopp om mera. Lite helhet skulle jag vilja se, hur vardagsrummet, köket och hallen blev framförallt :)

 5. Jag tror att man behöver en färgklick lite här och där, det stimulerar hjärnan. Sen om det är på tapeter eller kläder spelar nog inte så stor roll.

 6. Hej!

  Jag har också följt din blogg sedan många år tillbaka men är, liksom någon annan här skrev, dålig på att kommentera.

  Hur som helst skulle jag bara vilja instämma i föregående talare, jag skulle också vilja se mer från ert hus. Det spelar ingen roll om det är “färdigt” eller inte. Tänk dig in i att du inte bor där och gå runt och fota allt som du skulle tycka var fint om du var gäst. Så min önskan är alltså att du tar på dig gästglasögonen och fotar loss. Gärna förvaringslösningar, textiler och vardagens stilleben.

  Jag vet i alla fall att jag kommer att fortsätta klicka in!

  Ha det fint!/ Elaine

 7. Jag tänker som dig fast hos mig är det tvärtom. Mitt jobb är byråkratiskt och stelt. Oftast är jag klädd i svart kostym. Mina kollegor och jag brukar skoja ibland att vi piffar till det med grått. Därför är färg här hemma viktigt för mig, för att bryta av mot jobbet.

  Liksom tidigare skribenter önskar jag fler helthetsbilder. Jag gillar att se inredning under skapandefasen. Gillar att du visar källarrummets framfart. Fler bilder av hallen, köket och vardagsrummet. Det behöver inte vara färdigt (för färdig blir vi väl aldrig…).

  Ha en fin valborg!
  Kram Anna

 8. Hej

  Jag önskar, av helt egoistiska skäl, trädgårdslösningar utan en massa lull-lull….. Vi har gått in i den så kallade renoveringsväggen (lightversionen), jättefint har det blivit inne men nu när vi ska sätta igång med trädgården är inspirationen liksom slut….

  Eftersom jag tycker du har en stil som jag gillar så blev jag väldigt glad då ni skulle börja med trädgården men vips så köpte ni drömhus istället.

  Grattis till det, verkligen “du”. Jag tycker bloggen är jättebra, märks att det är en person bakom och inte bara ett upplägg som ska hålla rakt igenom.

  Gillar dessutom bloggare som är lite lagom privata, så för egen del tycker jag du ska hålla huset sådär lite för er själva.

 9. Hej!
  Jag gillar din härliga stil!
  Nu är det ganska länge sedan men du visade tidigare bilder på er fantastiska hall i funkishuset. Hur blev det? Du nämnde att du & en kompis valde pastellfärger. Kan ha missat men jag tror inte vi fick se hur det blev :)
  Sen skulle jag också väldigt gärna vilja se mer av hur du har det hemma. Inte bara närbilder :)
  Kram på dig!
  / Katrin

 10. Vill bara säga stort tack till er alla för att ni tog er tiden att skriva några rader. Det är väldigt uppskattat! Nu ska jag bara försöka omsätta några av era önskningar i form av blogginlägg. :-) Återigen. Tack!

 11. Jag undrar hur det har gått med ishallens cafeteria som skulle få en makeover av dig. Kanske jag kan få inspiration till vår egen som ser ut som hemma-hos-a-la-80-tal…

  Gillar som dina övriga läsare att följa renoveringen av ert hus eller dina uppdrag. Hellre fler autentiska bilder än tapetkatalogbilder men tips om nya tapeter då och då är kul

  Carina trogen följare som kommenterar lite för sällan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.