Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Jag försöker stiga utanför min bekvämlighets-zon så ofta det bara går. Dels privat men i första hand yrkesmässigt. Det är genom att utmana mig själv jag känner att jag utvecklas. Och oj så nöjd jag känner mig när jag stiger ut på andra sidan med uppgiften genomförd och några erfarenheter rikare. Det är oftast i dessa situationer som resultatet brukar bli utöver det vanliga.
Just nu känns det som om jag befinner mig utanför den där trygghetszonen mest hela tiden. Men då tröstar jag mig med att belöningen blir desto större när jag har hittat en ny trygghetszon att pausa på ett tag.

Bilder: 01. o2.

Total
0
Shares
4 comments
  1. Visst är det så! Man tror att man är galen ibland, men det är ju så skönt och givande så fort man har lyckats! Vore roligt att ses snart förresten :) Kram Emelie

    1. Hej där Emelie! Ja, men det är galenskaperna som kan leda till det oväntade och bästa resultatet. Absolut… vi slår till på en träff. Snart! :-) Hörs på telefon! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.