Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Maken har jobbat på bra i källaren de senaste dagarna. I förra veckan var rörmokaren här och tog bort elementet som tidigare satt i huvudhöjd precis när man kom in i rummet. Sen ska dock ett nytt element på plats, men då under fönstret för bästa effekt.
Nu är alla plåtreglar på plats på väggarna i vårt blivande sovrum och gipset uppsatt i både tak och väggar.
Rören i taket kommer att vara synliga även i fortsättningen men ska få sig en rejäl uppfräschning innan jag kör igång med tapetsering av väggarna. I helgen ska jag greppa spackelspaden och göra klart underarbetet innan det är dags för den efterlängtade målningen och tapetseringen.Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
  1. Hej! Letar inspiration för vår pågående renovering i källaren och här finns ju massor av godbitar : ) Vi har ett hus byggt i betong från -69. Vi har ett stort “hobbyrum” i källaren som skall bli kontor, sy- och stryk, träning och lite annat. Vi har tänkt lägga heltäckningsmatta. Vi tänkte måla betongväggen. Men blev lite fundersam när jag läst om era två rum i källaren. Varför har ni valt att regla, isolera och sätta skivor? /Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.