Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Idag är min allra första semesterdag! Underbart, även om regnet öser ner utanför fönstret. Häromdagen for jag till IKEA. Vi hade nämligen inga utemöbler, vilket kan vara extra trevligt att ha under semestern. Om nu solen behagar visa sig…
Jag har velat fram och tillbaka under våren gällande inköpet av utemöbler eftersom vi inte har någon uteplats under tak (än så länge i alla fall) och jag inte heller ville betala en mindre förmögenhet för det nya möblemanget. Till sist fastnade jag för bordet Hasselön. Jag tilltalades av mixen mellan metall och trä vilket skapar en varm men avskalad känsla samtidigt som det blir smidigare med underhållet när det enbart är skivan som är i trä. Bänken Roxö fick också följa med hem, perfekt till små barnrumpor på kortsidan. Nu fortsätter jakten på stolar även om jag har några alternativ i bakhuvudet som skulle kunna passa.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
4 comments
 1. Åh detta skall bli spännande! Jag försökte övertala mannen att dessa skulle passa för jag tyckte precis som du. Han gillade inte stolarna för de kändes för rangliga men har du något alternativ på lut är jag supernyfiken!

  Kram Jessica

 2. Hej!

  Vi har bordet Hasselön, precis som ni. Jag köpte faktiskt Väsman stolar till i vitt. Så snyggt med materialmixar och de är riktigt sköna att sitta i också, lite lagom gung. :)

  Lycka till!

 3. Vi ska köpa Rustas A2kopior till detta bord. Ska bli spännande att se vad ni köper.
  Tack för en fin blogg med mycket inspiration!

 4. Detta bordet var jättefint, har inte heller köpt några utemöbler ännu utan har lånat plastmöbler i lite halvdant skick som vi har i uterummet. Fungerar bra att äta vid, men ack så ofint det är :)

  får kika lite närmare på det bordet när vi tar nästa trip till ikea :)

  kram /iris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.