Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Bästa slipverktyget
I helgen har jag bland annat roat mig med att måla fönstersmygen i mitt arbetsrum i källaren. Först spackla skruvhål och sen slipa. Jag har ett favoritverktyg när slipning av möbler och snickerier står på schemat. Nämligen min Sandblaster från 3M. Den har hängt med mig i 6 år och är fortfarande ett väldigt omtyckt verktyg. Det är lätt att komma åt i vinklar och vrår, liten och behändig och dessutom håller slippappren 7 gånger längre än ett traditionellt slippapper. Slipverktyget kostar ca 100 kr och ett 3-pack slippapper ungefär lika mycket. Värt varenda krona!
När spacklet var slipat så stod grundmålning på agendan. Till min hjälp hade jag en roller och en pensel med syntetborst. Syntetborst rekommenderas när du målar med vattenbaserad färg. Målar du däremot med oljebaserad färg är en pensel av naturborst eller blandborst att rekommendera.
Nu har jag faktiskt så smått börjat flytta in i mitt nya fina arbetsrum. Fler bilder dyker upp under veckan.

Målning - verktyg
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment
  1. Åh, jag är så nyfiken! Måste boka in en dag då vi kan ses i ditt nya kontor :) (Men först ses vi på torsdag)! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.