Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

En glimt från köket
Bakom kulisserna är det fullt upp. Trodde jobbuppdragen skulle lugna ner sig lite nu när det är semestertider. Men nej – schemat är fulltecknat. När jag inte jobbar roar jag mig med att fixa här hemma. De senaste dagarna har jag fixat till köket lite grann. Eller ja, man  skulle väl snarare kunna säga att jag har börjat inreda. Äntligen. Bjuder på några glimtar från vårt kök i min absoluta favoritfärgskala just nu. Det där som jag skrev i slutet av januari är nu fixat. Den som väntar på något gott…

Tapeten kommer från Boråstapeter ur kollektionen Wallpapers by Scandinavian Designers.

Ett kök i förvandling
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
11 comments
  1. Hej anna! Fler glimtar kommer allteftersom. Ja, visst är tapeten heeelt underbar. Jag skulle lätt kunna sätta upp den på fler ställen i huset. ;)

 1. Men så snyggt! Älskar färgskalan. Tack för fin inspiration, (följt bloggen ett bra tag, men inte kommenterat så värst ;)) kommer väl till pass inför vår köksrenovering.
  Läser med glädje!

  1. Hej Lisa! Färgskalan är helt underbar. Min absoluta favoritfärgskala just nu. Dessutom tycker jag tapeten funkar fint med många andra kulörer när jag framåt hösten byter ut de ljusa pastellerna mot mer mättade kulörer som opal, jade, smaragdgrön. Vad roligt läsa några rader från en trogen läsare! Jag blir jätteglad att du tog dig tiden att kommentera och hoppas att du får än mer inspiration här framöver.

 2. Gud så snyggt! Det där är även mina favoritfärger just nu. Vi har också gjort om köket nyss och vi valde mellan mintgrön och ljus gråblå som accentfärg, men det blev blått för att matcha med övriga lägenheter. Övriga färger är vitt, antracit och ljusgrått/stålfärgat. När jag ser dina bilder tror jag bestämt att jag ska plocka in något mintfärgat också.

 3. Hej, har letat för att hitta vart ditt köksbord kan tänkas komma ifrån men har inte lyckats.. Det är verkligen väldigt lagom och elegant, särskilt med den gråa nederdelen! Men frågan är, vart har du köpt det? :)
  /Andreas

  1. Hej Andreas,
   Det är faktiskt ett gammalt bord från IKEA. Dessutom finns det 2 st iläggsskivor som förvaras under bordsskivan. Underredet var tidigare björk, precis som kantlisten på skivan. Men jag tröttnade på björkkänslan och målade benen gråa. Det blev som ett nytt bord! Jag har tidigare försökt sälja det några gånger, men utan resultat. Vilket jag är väldigt glad för just nu då det är ett superbra och numera även snyggt bord. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad modellen heter, men kika på Blocket så kanske du kan hitta nåt liknande. Men då får du vara beredd på att måla underredet själv. Lycka till! /Hildur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.