Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Insynsskydd till uteplatsen
Den här helgen har vi ägnat oss åt lite fixande här hemma. Jag har sytt insynsskydd till uteplatsen och maken har snickrat platsbyggd sittbänk till köket. Äntligen finns tiden, orken och lusten till att ta sig an detaljer istället för att lägga allt fokus och energi på att renovera. Bjuder på några glimtar av halvfärdiga resultat.

Platsbyggd sittbänk
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
1
Shares
2 comments
  1. Ni kanske inte tänkte på det, men era insynsskydd ger även klättringsskydd som Boverket föreskriver för räckeskonstruktioner där räcken (oavsett höjd osv.) ska utformas så de inte går att klättra på. Säkerhet först! Bra jobbat!

    Mvh
    Andreas Wedberg
    Räckesbutiken.se

    1. Hej! Tack för att du påtalade detta för mig! Det hade jag faktiskt inte alls reflekterat över. Hade jag själv haft mindre barn hade jag nog tänkt på det och varit orolig för att de skulle kunna ramla igenom räcket om jag inte satte upp något framför. Tack återigen för informationen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.