Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Möbeldagar 2013 - fixaodona.se
Nu är Möbeldagarna i Tibro avslutade för det här året och jag har gjort mitt för den här gången. Allt är nedpackat igen. Stort tack till alla er som kom och sade “hej” under lördagen. Jag är jätteglad och tacksam över alla härliga och givande möten som gett mig massa ny energi, ny kunskap och nya uppdrag.
Det är många möten och samtal jag kommer att bära med mig lång tid framöver och tänka tillbaka på med glädje.
Ett av de mest glädjande mötena för min personliga del var en äldre man som kom fram och frågade om det var jag som bodde i funkishuset. När jag svarade “ja” så visade det sig att han kommit enbart för att berätta hur glad och tacksam han var att just vi hade köpt huset och att han verkligen uppskattade att vi renoverade med varsamhet och tog tillvara på det unika med huset. Det finns nämligen inte så många riktiga funkishus i Tibro. Åh, ni anar inte. Det var det finaste betyg jag kunde ha fått. Jag blev alldeles rörd.

Möbeldagar - fixaodona.se
Jag lovade ju att visa lite bilder på inspirationsmiljöerna jag byggde upp till Möbeldagarna. Här är några bilder från den ena. Svartvitt med naturliga inslag och en gnutta industri. Tapeter ur den kommande kollektionen Poetry från Boråstapeter. Väggen målad i kulören Lunar Grey från Alcro.

Möbeldagar - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.