Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Glasklart från House Doctor
Glas är ett material jag dras till mer och mer. Det kan säkerligen bero på att det är ett material som är på stark frammarsch inom inredningen och att jag, liksom många andra påverkas av vad jag ser i min omvärld. Brunt och grönt glas är extra populärt och finns gott om på loppisar och second-hand. Själv gjorde jag några bruna och gröna glasfynd häromdagen. Men vill du hellre köpa nytt så finns det just nu många alternativ i de flesta inredningsbutikerna.

Pressbild: House Doctor

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.