Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Byrå RAST - obehandlat trä
Idag har jag bland annat skruvat ihop lite grejor från det blågula varuhuset. Sånt som jag ska ha till mina inspirationsmiljöer jag håller på att bygga till helgens Möbeldagar i Tibro. Nu ska jag gå loss med sprayburken innan det är lunchdags. Jag har fått frågan om det dyker upp några bilder på bloggen där man får se de färdiga miljöerna. Svar: ja. I början av nästa vecka kommer bilder och kommentarer kring hur jag tänkt.
Men ingen vore gladare än jag om du kom och sade hej på lördag. Då befinner jag mig på Inredia i Tibro mellan kl 10-16 för att prata inredning med de som vill. Hoppas vi ses!

IKEA - smått och gott
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.