Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Murgröna i kruka från Granit
Ännu en helg till ända med en söndag i hockeyns tecken. Jag bollar familjetid, hockey, vardagssysslor och jobb och försöker optimera dagarna på bästa sätt för att inte övriga familjen ska bli alltför lidande av att jag behöver jobba massor just nu. Tur att jag är i mitt esse efter kl 22…
I helgen har jag bland annat målat inspirationsmiljöer som jag håller på att bygga till Möbeldagarna som arrangeras i Tibro 28-29 september. Så just nu står det spånskivor uppradade i hallen målade i grått, gult, aprikos och mintgrönt. Och när jag ändå var igång och målade kunde jag inte låta bli att provmåla lite i sonens rum. (bilder hittar du på min Instagram @fixaodona ) Vi får väl se vart det slutar.
På tal om inspirationsmiljöerna. I en av dessa ska det in murgröna och krukor av björkbark. Tema: naturligt. Krukorna är en gammal favorit från Granit som införskaffades vid förra veckans besök i Jönköping.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Vad fina krukor! Dom har jag missat på Granit, men var ett tag sedan jag var där :)

    Möbeldagarna var jag på förra året faktiskt. Min syster bor i Skövde, så då blir det nära och bra! :) Kan tyvärr inte i år då jag är uppbokad på annat håll. Det hade varit kul att se det du gjort!! :) Kommer upp här på bloggen sedan kanske?

    Ha det gott!

  2. Åkte förbi Ekohallen i Jönköping igår och hittade björkkrukor där för 40kr/st. Men de var inte exakt som de på granit (efter vad jag kan se på bilderna). De var lite brunare/mörkare i sin färg (så kunde väl varit någon död björk då… :/ men passade bra i höstinredningen! Jag vet inte hur glappet ser ut på granitkrukorna men de jag köpte hade synliga skarvar som var ihopsydda med stora stygn av tjockt snöre.

    Det var häftigt att ena dagen läsa om krukorna i din blogg och sen få syn på dem på en lågprisaffär! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.