Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv
Med och utan accentfärg
En accentfärg skapar pricken över i

Häromdagen visade jag några bilder från ett objekt som är till salu via Fantastic Frank just nu. Jag kunde inte låta bli att redigera en av bilderna (den till vänster) för att visa vilken skillnad en accentfärg kan göra för ett rum.

TIPS! Håll handen över en bild i taget och fundera över vart blicken fastnar. Samma sak är det med upplevelsen i verkligheten. Accentfärgen hjälper dig att skapa fokuspunkter. Färg dominerar före form. Tycker du att det är svårt att se detta i verkligheten? Då kan det ibland vara enklare att fotografera rummet och titta på bilden istället. Hittar du fokuspunkten på fel ställe är det med det med det här tricket lätt att bestämma var du vill att den ska hamna istället. Olika tillvägagångssätt – men samma resultat.

Sugen på att veta mer om kulörens effekt för upplevelsen av ett rum? Just nu delar jag med mig av 17 tips på temat kulör här på My Home-sajten. Här kan du läsa mer om accentfärger och massa annat härligt om kulörer.

Foto | Fantastic Frank

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.