Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Moodboard: Blue

Tycker du det är svårt att få till helheten när du inreder? Ett verktyg för att öka på oddsen att få det precis som du drömmer om är att skapa en moodboard innan du kör igång. Där samlar du materialprover och inspirationsbilder som på ett eller annat sätt tilltalar dig.
Gör din moodboard digitalt, klipp och klistra eller lägg bara upp proverna framför dig för att få en översikt. Med en moodboard som utgångspunkt är det lättare att fatta “rätt” beslut under resten av processen för att resultatet ska bli så som du tänkt dig.

TIPS! Jag har målat en spånskiva i måtten 60×80 cm i en blå kulör eftersom jag planerat att den ska utgöra basen i rummet. Så samtidigt som den får agera fond på min moodboard är det perfekt att kunna flytta runt skivan i rummet och se hur kulören förändras beroende på hur ljuset faller.

Moodboard: Blue

Blå kulör: S5020-B
Tapet ur kollektionen Concrete från Midbec art 47210

Foto Hildur Blad | Styling Hanna Löwing

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.