Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

 

#2015bestnine

Nytt år i sikte brukar innebära både tillbakablickar av det som varit och drömmar, planer och förhoppningar för det som komma skall. Ett roligt sätt att titta tillbaka på året är via ditt Instagram-konto. Just nu fylls Instagram av #2015bestnine där du på ett enkelt sätt får en sammanställning av dina nio mest gillade bilder under 2015, antal poster du gjort och hur många likes de genererat. 

Gör såhär: Klicka dig in på sajten 2015bestnine.com och skriv in ditt användarnamn. (Fungerar ej med privat profil) Vips dyker dina nio mest gillade bilder under 2015 upp. Lätt som en plätt och riktigt roligt!

Mina #2015bestnine

1. Stylinguppdrag för Lundbergs Möbler. I mitten av januari är det dags för nya bilder inför Stockholm Furniture & Light Fair 2016.
2. En av få bilder hemifrån oss, ett hörn från sovrummet, i samband med ett uppdrag för Alcro.
3. Första gången jag berättade om att jag skulle bli en del av My Home-sajten. Är så sjukt glad över möjligheten att få hålla till här och finaste redaktionen som peppar, inspirerar och ger feedback. Tack! Och ett ännu större tack till alla er som kikar in här på bloggen – 2016 firar bloggen 10 år! Utan dig som läser vore fixa&dona ingenting.
4. Från möbelmässan i Milano.
5. Formex och finfina fototapeten som ser ut som kakel, från Scandiwall. En tapet som jag använt i två inredningsuppdrag under året.
6. Sommar, semester och hockeyläger på Öckerö. Ni anar inte hur mycket tid jag tillbringar i en ishall runtom i Sverige. Senast igår var jag i Karlstad och Löfbergs Arena för att kika på SHL-hockey.
7. Nya pressbilder, på en blond Hildur. Bästa fotografen Sara Landstedt / Day Fotografi och styling av Marie / Flodin&Fernström. Ska bara få tummen ur och byta bilderna här på bloggen också…
8. DIY-tips för Hem Ljuva Hem – ett bord för sportnörden. Hockey såklart.
9. Mina nio favoriter – en sammanställning från höstens upplaga av Formex.

Nu önskar jag dig en fin sista dag på 2015 så kör vi nya friska takter 2016!

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.