Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Jag har checkat in i Stockholm för några dagars jobb. Det är märkligt det där – jag är en vanemänniska i mångt och mycket. Gillar inte alls förändring. Men när det gäller hotell – då testar jag gärna nytt. Den här gången provade jag ett nytt hotell – Hotel With Urban Deli. Nu ser jag mest fram emot att testa sängen och se vad morgondagens frukost har att erbjuda.

Idag har jag bland annat ägnat mig åt att färdigställa en inredning inför morgondagens lanseringsevent för premiärnumret av My Home-magasinet. (Här kan du beställa ditt eget exemplar). Imorgon ska de sista detaljerna fixas – innan fotografen kommer för att dokumentera. Och på onsdag är det givetvis dags för Formex. Så – är du sugen på att se det senaste från Formex så är det läge att kolla in på bloggen senare i veckan. 

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Foto Hildur Blad

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.