Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Boktips och solsken i blick - fixaodona.se

Största delen av helgen har tillbringats i en ishall. Men en timma mitt på dan igår hann jag i alla fall hem för att plocka lite. Åh så underbart det kändes med solstrålarna som letade sig in och sol från klarblå himmel. Sen att varenda litet dammkorn syntes – det struntar jag i just nu. Det tar vi en annan dag. Men, som jag har längtat efter dig solen. Nu kommer snart bästa tiden på året. Våren. Snart mer energi för att fixa här hemma.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.