Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Foto: Kristofer Johnsson

Hem som detta, eller rättare sagt den svala färgskalan i grått och blågröna toner och dess enkelhet får mig lite lätt knäsvag. Jag älskar verkligen den avskalade känslan och att det inte är massa saker som pockar på uppmärksamhet överallt. När jag kommer hem vill jag dra en djup suck av lättnad, minimera antalet intryck och bara fokusera på min familj. Mysigt är inte något jag strävar efter att skapa till mig själv – bara något avkopplande och rogivande. Jag matar hjärnan med intryck hela dagarna, funderar frenetiskt över färgsättningar, inredningskoncept, trender, planlösningar och budgetar parallellt med alla andra företagsfunderingar. Just nu håller jag på att bli lätt tokig – behöver få ut en massa saker ur hjärnan. Det känns kan jag säga, jag kallar det kreativ huvudvärk. Som om inte det det vore nog så har jag och maken så smått börjat fundera på att bygga hus. En av hans drömmar – som jag inte varit ett dugg sugen på, förrän nu. Det lär nog dröja ett bra tag till – men jag roar mig tillsvidare med att spara inspirationsbilder, kika på tänkbara husleverantörer och räkna på budgetar. Men, först kanske jag skulle se till att fixa klart här i vårt kära funkishus. Vi ska ju trots allt bo här ett tag till. Så, tills dess passar jag på att inspireras av bilder som dessa och fundera över vad det är jag egentligen gillar. 

Foto: Kristofer Johnsson

Foto: Kristofer Johnsson

Foto Kristofer Johnsson Styling Alexandra Ogonowski för Residence Magazine

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.