Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Welcome 2017 - fixaodona.se
Nu har det gått en massa dagar igen utan ett livstecken här på bloggen. Livet med jobb, två hockeyspelande söner som spelar matcher och cuper runtom i Sverige och några dagar efterlängtad ledighet tillsammans med familjen kom emellan. Men, nu är jag tillbaka – laddad för ett spännande 2017. Känner mig full av energi, inspiration och redo för nya utmaningar. Hoppas det är likadant för dig!

 

Sett i backspegeln blev 2016 nästan precis som jag planerat. Mindre mängd jobb vilket var väldigt välbehövligt efter ett superintensivt 2015 som var roligt på många sätt men också väldigt utmattande eftersom jag knappt hann med något annat än att jobba. Så, målet för 2016 var att försöka finna en bättre balans mellan jobb och familjeliv. Något som är lättare sagt än gjort när man som jag älskar att jobba och drivs av att ständigt utmana mig själv. Det tog fram till sommaren innan jag hade slutfört tidigare insålda uppdrag och hade lite luft i schemat för att tänka nytt. I höst har jag både testat nya saker, som t ex att vara lärare två dagar i veckan på en YH-utbildning och gjort mer av det jag vill göra ännu mer av – strategisk- och varumärkesbyggande färgsättning. Dessutom har jag fått en kontorskompis!

 

Så, med lite mer luft i schemat än vad jag haft på många år och rum för nya tankar och planer för framtiden så känner jag mig nu superpepp och laddad för 2017. Ett år som kommer fyllas av ett gäng nya projekt och utmaningar. Det är utmaningarna som håller igång mig. Jag vill att det ska vara jobbigt, att saker inte ska gå på rutin. För när det är jobbigt, då vet jag att jag håller på att lära mig något nytt. Och det är precis vad jag är ute efter – att hela tiden lära mig nya saker. Att bli lite klokare. Att sätta saker i nya sammanhang, att se nya samband.

 

Önskar dig ett fint 2017 som jag håller tummarna för att det blir precis så som du drömmer om!

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.