Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Digital moodboards på iPad - fixaodona.se
Drygt ett år senare är jag nu tillbaka på min egen domän igen. Tiden hos My Home har varit fantastisk på alla sätt och jag kommer minnas året enbart med glädje! Lena, Joacim, Helena och Pernilla – stort tack för det här fina året! I synnerhet du Lena – jag kommer att vara dig evigt tacksam för allt du lärt mig, grym pepp och alla roliga och utmanande uppdrag jag fått ta mig an. Och sist men inte minst tack Pella för att du varit en fin bloggkollega!

 

Men nu är det som sagt dags att stå på egna ben igen. Och jag måste säga att jag är superpepp på att jobba vidare med bloggen länge till. När en dörr stängs öppnas en annan som man så fint brukar säga. Å ja, det stämmer även i det här fallet. Nu dröjer det nog nån vecka eller så innan jag är på banan här på bloggen och designen är som den är tänkt att vara. Jag kör vidare i sann fixa&dona-anda, men även med en del nytt är planen. Men det dröjer nog till i höst – för först ska vi ha sommar och jag ska försöka mig på det här med semester.

 

Just nu håller jag på för fullt med att göra klart två nya webbkurser (varav en där du får lära dig att göra digitala moodboards på iPad) som smyglanseras inom kort. Så, om du funderar över vad jag hållit på med de senaste veckorna så är svaret att jag tillbringat ohälsosamt många timmar framför en dataskärm. Men, nu är det inte många timmars arbete kvar innan de är klara för lansering. Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev så missar du inte när nya kurser släpps, lanseringserbjudanden och en dos inspiration, tips&trix och kunskap – enbart för dig som prenumererar på nyhetsbrevet.

 

Hoppas du vill hänga här med mig framöver!

Total
0
Shares
3 comments
 1. Hej! Magasinet “My Home”, släpptes det bara i en upplaga? :) Älskar verkligen tidningen!
  Matilda

  1. Hej Matilda! Ja, tyvärr blev det bara ett magasin. Extra trist eftersom det var väldigt många som precis som du älskade My Home-magasinet. Ett magasin som inte liknade något annat och som verkligen hade sin egen stil.

   1. Då vet jag att jag aldrig nånsin ska kasta den! :)
    Ja, verkligen! Inte massa “onödigt trams” som flera sidor med reklam, utan bara ren och skär inredning. Det gjorde ni bra! :)

   2. Då vet jag att jag aldrig nånsin ska kasta den! :)
    Ja, verkligen! Inte massa “onödigt trams” som flera sidor med reklam, utan bara ren och skär inredning. Det gjorde ni bra! :)

   3. Då vet jag att jag aldrig nånsin ska kasta den! :)
    Ja, verkligen! Inte massa “onödigt trams” som flera sidor med reklam, utan bara ren och skär inredning. Det gjorde ni bra! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.