Beckers Älskade kulörer - fixaodona.se
Just nu pekar kulörtrenderna mot mörkare färger med dragning åt rödlila, terracotta och aprikos mixat med gröna toner samt beige som ersättare till grått. Men även om kulörtrenderna pekar åt ett visst håll så är det inte lika ofta som dessa kulörer slår igenom på bred front, i synnerhet inte när det gäller färgen vi väljer till våra väggar.

 

Beckers har precis lanserat den nya färgkartan “Älskade kulörer” där man samlat lugna, tidlösa kulörer som tillför färg utan att ta över rummet och som passar perfekt på stora ytor. Här hittar du alltifrån de populära sotade pastellerna, blekt gröna och beige nyanser och sobert grå toner. Man kan säga att färgkartan innehåller en skön mix mellan trend och tidlöst.

 

För att det ska bli enkelt att hitta färgkombinationer som passar ihop är färgkartan uppbyggt utifrån ett antal olika baskulörer som vardera kombineras med två olika kulörer och en färgstark accentfärg. Här kan du bläddra i en digital variant av färgkartan.

 

Lägg märke till hur man lekt med färgen på de olika miljöbilderna. Nedtonat, men samtidigt effektfullt.

 

Beckers Älskade kulörer - fixaodona.se

Beckers Älskade kulörer - fixaodona.se

Beckers Älskade kulörer - fixaodona.se

Beckers Älskade kulörer - fixaodona.se

Pressbilder Beckers

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.