Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Jotun Colour Collection 2017

 

Jotun har precis lanserat nya färgkartan för 2017. Man har delat in kulörerna i tre olika teman; Nordic Living, Urban Living och Continental Living. Nytt för i år är en interaktiv färgkarta där du kan se mer av kulörerna och samtidigt få tips och inspiration. In å kika här om du vill se alla kulörerna. Ja, nu ser vi bara mer och mer av de brända tonerna i rött, orange och gult. Gröna och blåa toner hänger fortfarande kvar mixat med rosa. De gröna tenderar dock att dra sig mer åt det gula och kakigröna och de rosa drar mer åt gult än blått.

Det som känns lite extra nytt och spännande mot vad vi sett tidigare är inslagen av lila som dyker upp här och där. Personligen tycker jag det är fantastiskt härligt att det bara blir mer och mer färg i inredningen framöver. Det blir så mycket roligare att jobba som inredare då, när fler tycker det känns spännande och härligt att använda sig av mer färg, mörkare kulörer och annorlunda färgkombinationer.

Vad tycker du? Kommer du måla mörka väggar eller våga dig på mer färg i höst? Vilken färgskala gillar du?

Hem till mig själv ligger jag nog lågt med de mörka kulörerna – är alldeles för beroende av ljus. Så, även om jag gillar att det blir mer färg i inredningen framöver kommer det nog mest synas i de offentliga miljöer jag inreder och olika stylingjobb jag gör. Hemma trivs jag bäst med ljusa färger som bildar en bakgrund till övrig inredning, snarare än att vara det som man märker först. Jag hänger kvar vid de smutsiga pastellerna och gråbeige toner ett tag till.

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Jotun Colour Collection 2017

Pressbilder Jotun | Styling Kråkvik D´Orazio

Total
4
Shares
2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.