Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Linum SS17 - Shadow Play

I veckan har det varit pressvisningar, även fast jag själv inte hade möjlighet att närvara så har mailboxen översvämmats av nyheter som kommer till våren och sommaren 2017. Tänkte portionera ut lite nyheter och trendspana allteftersom. Men nu gissar jag att det är betydligt fler som funderar över julförberedelserna än vad som händer till våren och sommaren.
I alla fall. Linum släppte i veckan bilder på sina nyheter och kollektionen för vår och sommar 2017 vilken de valt att kalla Shadow Play. Vill du se fler nyheter och läsa mer om kollektionen kan du klicka dig vidare till Inredningshjälpen.

Själv fastnade jag för två bilder med en soff-variant som kickade igång DIY-lusten. Perfekta soffan/gästsängen eller för all del perfekta möbeln till loungehänget på uteplatsen beroende på vilka material man använder sig av.

Linum SS17 - Shadow Play

Som den kulörnörd jag är så kan jag ju inte heller låta bli att visa bilden på färgkombinationer som vi kommer att se mer av framöver – rosa, röd och orange.
Linum SS17 - Shadow Play

Pressbilder Linum | Foto Jonas Ingerstedt

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.