Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Boråstapeter Soft Feelings

 

När jag inte ens hinner uppdatera om de svenska tapetnyheterna innan de kommer ut i butik, då vet man att det varit mycket på schemat. Men, bättre sent än aldrig. Å, vet du, jag rapporterar om dessa tapetnyheter minst lika mycket för min skull, för att jag ska ha koll på senaste nytt när jag hoppar in i färgaffären lite då och då.

 

I början av november lanserade Boråstapeter en ny kollektion, Soft feelings, framtagen i ett kreativt samarbete med Emma von Brömssen. Alla mönster i kollektionen är handritade eller handmålade och bidrar med en taktil mjuk känsla och värme till ditt hem. Det är alltfler som söker sig bort från slit och släng och konstgjort och istället dras till rena träytor, linne, varma toner och mjuka material, då kanske den här kollektionen kan vara nåt för dig.

 

Boråstapeter Soft Feelings

Boråstapeter Soft Feelings

Fiskfjällen, eller Subtle som mönstret heter är min personliga favorit.

Boråstapeter Soft Feelings

Där är den. Just den soffmodellen som flyttade in hos oss förra veckan. Supernöjd. Både stram och avslappnad – allt i ett.

 

Pressbilder Boråstapeter

Total
34
Shares
6 comments
    1. Hej Sandra!
      Soffan heter Petito och kommer från Furninova. Finns en uppsjö varianter och tyger att välja bland. Min favorit är 1,5 sits fåtöljen som fick flytta in hos oss tillsammans med en 3-sits soffa.

    1. Hej Sara! Soffan heter Petito och kommer från Furninova. Finns i massa olika varianter, alltifrån fotpall, 1,5 sits fåtölj, vanlig soffa och hörnsoffa. Supernöjd såhär en vecka senare. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.