Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Sandberg Wallpaper RAND Emilia 701-66 - fixaodona.se

 

Jag vet inte hur det är med dig. Men jag får ett stort sug efter att fixa här hemma och “göra vår” så snart nyåret passerat. Nu kom jag ju i och för sig av mig lite grann imorse när jag kikade ut och såg snön som fallit under natten. Det var inte mycket, men ändå… snö. Jag längtar efter ljus och det är ju i alla fall något som snön tillför en dos av.

 

Ska du tapetsera om inom den närmaste tiden? Gillar du ränder? Då kanske du ska kolla in Sandbergs nya tapetkollektion Rand som lanseras den 18 januari. Ränder brukar vara ett säkert kort till väggarna och passar många stilar. I denna kollektion hittar du en samling randiga tapeter för alla smaker. Ljusa skandinaviska färger, grafiska mönster och effektfulla kontraster. Du väljer känslan!

 

I vårt förra hus var jag en riktig rand-älskare. Se bara hur jag tapetserade mitt vardagsrum, köket och målade ränder i barnrummet bara för att visa några exempel. Blev alldeles nostalgisk när jag började leta i mitt arkiv. Galet mycket jag skrivit om och visat här på bloggen under 10 år som fixa&dona. Det går onekligen snabbt att konstatera att jag för en sisådär 7-8 år sedan var betydligt mer färgstark och lekfull i min smak och experimenterade hej vilt med mönstermixar och andra “tokigheter”.

 

Sandberg Wallpaper Rand William 526-21 - fixaodona.se

Randiga tapetseringstips - fixaodona.se

Sandberg Wallpaper Rand Magnus 516-91 - fixaodona.se

Sandberg Wallpaper Rand Österbro 633-08 - fixaodona.se

Sandberg Wallpaper Rand Kallio 634-01 - fixaodona.se

 

Pressbilder Sandberg Wallpaper | Foto Jonas Berg  | Styling Emma Fischer och Charlotte Ryding

Total
0
Shares
2 comments
  1. Tack för bra tips, från en riktig rand-älskare! Jag går och grubblar på en sak som jag inte tror att jag är ensam om. Det är nämligen så att vi ska bygga hus, och då ingår ofta tapeter på väggarna. I sovrummen är jag säker på vad jag vill ha men mitt huvudbry är de stora öppna ytorna – kök, hall, vardagsrum och hall/allrum på övervåningen. Då de hänger ihop vill jag köra på en och samma tapet överallt – men hur ska jag tänka? En helt vit tapet känns trist. Eller? Hade verkligen uppskattat ett inlägg om ytskikt på de där stora ytorna!

    1. Hej Mikaela!
      Vilken bra fundering! Som du säger, du är säkerligen inte ensam om dessa frågor. Du får jättegärna skicka mig ritningen på hildur@hildurblad.se så kan jag använda din ritning som utgångspunkt för ett tipsinlägg på temat tapet- och kulörval i öppen planlösning. Skulle det gå bra? Hälsningar Hildur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.