Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

71. Färgsättning – Kom In-podden med Sara och Hildur

 

Jag och Sara har inte direkt varit världsbäst på att spela in nya avsnitt av vår inredningspodd Kom In-podden med Sara och Hildur. Livet kom emellan. Men, nu har vi smugit igång poddandet igen. Superkul – i alla fall om vi får säga det själva… Vi lovar ingen uppdatering på veckobasis, så som det var en gång i tiden. Men vi ska definitivt försöka få till fler avsnitt framöver. Hoppas du vill lyssna!

 

I det senaste avsnittet pratar vi färgsättning. Det är nämligen få saker som påverkar upplevelsen av ett rum så mycket som färg gör. Vi ser färg före form. Senaste avsnittet hittar du här: 71. Färgsättning

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Sök på Kom In-podden så hittar du fler av våra avsnitt. 

 
Om du vill få en uppdatering av vad som hänt i våra liv under det drygt 8 månader långa podduppehållet rekommenderar jag dig att lyssna på avsnitt 70 som vi publicerade i början av december. Detta avsnitt innehåller både prat om inredningsutbildningar, vad som hänt i våra liv under hösten och senaste nytt om husbyggar-planerna jag bloggade om i våras.

Total
1
Shares
2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.