Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Finkök från KBH Københavns Møbelsnedkeri - fixaodona.se

Med ett stundande husbygge där egentligen inte så mycket mer än läget, själva huset som sådant och planlösningen i det stora hela, är spikat så kan du räkna med att det snurrar för fullt i mitt huvud. Jag suger åt mig inspiration och försöker sortera intrycken på bästa sätt. Just nu hamnar väldigt många bilder i diverse olika mappar på mitt Pinterest-konto. Men, snart gäller det att sortera intrycken och börja fatta beslut. Den stora utmaningen är att försöka hålla mig ifrån trenderna så långt det är möjligt och satsa på inredning som håller över tid, både gällande materialval, funktion och stil och att låta funktion gå i första hand (men med det estetiska tätt därefter). Jag vill bygga ett hus som känns hyfsat tidlöst utan att för den skull bli tråkigt – en riktig utmaning. Om drygt ett och ett halvt år vet jag hur väl vi lyckats. Det gäller att få med sig maken i besluten också. Och budgeten. ;)

Finkök från KBH Københavns Møbelsnedkeri - fixaodona.se

Just nu rör många tankar vårt kommande kök, både när det gäller stil och planlösning. Senast sparade på mitt Pinterest är dessa båda bilder – på specialtillverkad inredning från KBH Københavns Møbelsnedkeri som jag hittade till via Only Deco Love.

 

Foto KBH Københavns Møbelsnedkeri

Total
0
Shares
4 comments
  1. Jag skulle gärna läsa hur du resonerar kring badrummen med material, utrustning och färger. Jag blir helt matt av valmöjligheterna och man vill ju välja långsiktigt.

    1. Hej Karin! Förstår dig – möjligheterna och valen är många. Jag lovar att jag ska ta upp dessa funderingar när jag kommer dit i processen.

    1. Det tycker jag med. ;) Såhär i början blir det kanske inte så många uppdateringar från husbygget, men allteftersom så blir det mer och mer hustankar här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.