Jotun Lady Aqua 4423 Källa
Jotun Lady Aqua 4423 Källa

Att måla väggarna i våtrum och tvättstuga har inte varit så populärt de senaste åren. Kakel eller möjligtvis våtrumsmatta har varit det givna alternativet för många. Men, den senaste tiden har vi kunnat se en förändring, alltfler målade väggar och ofta en kombination av kakel nertill och målat upptill. Själv tycker jag det är superfint med mixen kakel och målad yta. Tycker det skapar en rumskänsla på ett annat sätt och dessutom är det betydligt lättare att ändra känsla – enbart genom att måla om.

Men, en stor nackdel i mitt tycke är att våtrumsfärgen varit så blank, vilket gör att det är svårt att få till den där eleganta känslan. Det har lätt upplevts “plastigt”. Dessutom har flera fabrikat begränsningar i vilken kulör man kan välja. Men, nu lanserar Jotun en helt ny produkt för våtrum och tvättutrymmen Jotun LADY Aqua. En silkematt färg (glans 10) som går att få i valfri kulör. Perfekt!

Jotun Lady Aqua 7163 Minty Breeze
Jotun Lady Aqua 7163 Minty Breeze
Jotun Lady Aqua 10678 Space
Jotun Lady Aqua 10678 Space
Jotun Lady Aqua 4477 Deco Blue
Jotun Lady Aqua 4477 Deco Blue

Tänk på: Ju mörkare kulör – desto tydligare syns glansen. Så, i dessa tider när mörka kulörer är mer populära än på länge kommer en silkematt färg bättre till sin rätt.

Jotun Lady Aqua 9938 Naturligt Svart
Jotun Lady Aqua 9938 Naturligt Svart

 

Pressbilder Jotun/LADY | Foto Siren Lauvdal | Styling Jannicke Kråkvik & Alessandro D’Orazio

Total
1
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.